Welkom op de site van SBSO Zeelyceum, een eigentijdse ziekenhuisschool in een unieke setting. Wij bieden geïndividualiseerd kwaliteitsvol onderwijs aan aan jongeren  die om medische redenen tijdelijk zijn opgenomen en geen onderwijs kunnen volgen in de thuisschool.

Onze hoofdcampus is uniek gelegen in de duinen van De Haan en staat in voor het secundair onderwijs aan jongeren die opgenomen zijn in het Zeepreventorium De Haan. Voor meer informatie; selecteer ‘Campus De Haan’ in het menu ‘Campussen’.

Sinds september 2019 verstrekken wij ook onderwijs binnen de K-diensten van AZ Sint-Lucas (Brugge), Kliniek Sint-Jozef (Pittem) en De Korbeel (Kortrijk). Wenst u meer informatie over hun werking, selecteer dan de juiste campus in het menu ‘Campussen’ hierboven.

Via deze weg willen wij leerlingen, ouders en geïnteresseerden op de hoogte houden van wat er binnen onze schoolmuren leeft. Zoekt u niet wat u vindt op deze website, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met ons.